coaching en training voor managers en ander talent

Manager met talent?

Je eerste baan als leidinggevende kan lastig zijn. Ineens geef je leiding aan collega's waar je jaren mee hebt samengewerkt. Je voert bedrijfsbeleid uit waar je soms twijfels bij hebt. Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat je in balans blijft in een functie die leuk, uitdagend, leerzaam maar soms ook lastig kan zijn?

Salescoaching

Als training niet echt nodig is, maar reflectie wel. Na verloop van tijd verandert ons gedrag. Tegenvallende resultaten of oplopende werkdruk kan je salesritme in de war sturen. Ik help je de zaken weer op een rij te krijgen. Daardoor kom je weer lekkerder in je vel en worden je resultaten beter!

Consultative selling

Verkoop je iets aan de klant? Of koopt de klant iets van jou, op basis van zijn of haar behoeften? Leer inventariseren en maak een passend voorstel voor een lange termijn relatie.

Sales ritme

Tijd te kort voor voorbereiding, gesprekken, opvolging en administratie? Dat kan beter! Leer op een goede manier om te gaan met je tijd. Ontdek hoe je keuzes kunt maken die zowel jou als je klant helpen om in minder tijd meer te doen.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over wie jij bent. Over de wijze waarop je zakelijke (en prive) keuzes maakt. Maar ook wanneer je 'ja' of juist 'nee' zegt. Werken vanuit je kernkwaliteiten en je kernwaarden. Dat is waar het om gaat. Je wordt het meest gelukkig van werk dat het beste bij je past en een manier van werken die je geestelijk in balans houdt.

Leidinggeven als vak

Als leidinggevende sta je het liefst op goede voet met zowel het management als je medewerkers. Maar je wilt wel kunnen sturen. Hoe spreek je mensen aan op gedrag, hoe meet je gedragsverandering? Wat bespreek je in een een-op-een overleg? hoe leid je een groepsoverleg?

De beste versie van jezelf

Je verkooptalent ontwikkelen is niet een kwestie van je collega's kopieeren. Ontdek wat jouw sterke punten zijn en hoe je die kunt inzetten om een goede relatie met je klant te krijgen en te behouden.

Individueel of groep

Nee. geen trucjes, maar een gedegen revisie op gedrag. Of intrainen van een nieuwe propositie. Behoefte kan verschillen, dus de aanpak ook. Training op maat naar behoefte.